mand-i-sne-vinterjakke

Selvom solen skinner udenfor – kan det være en fordel allerede nu at tænke på vinterjakker til de kolde måneder. Fordelen ved at skænke vinteren en fjern tanke, allerede nu, kan være at de fleste tøjbutikker gerne vil have solgt ud af vinerjakker, så der er plads til sommer og efterårsvarer. Det er med til at presse priserne ned på vintertøj, og du kan være heldig at finde en rigtig fed vinterjakke til ingen penge, eventuelt fordi den er fra sidste års kollektion eller indkøb fra forhandlerens side.

Gode mærker af Vinterjakker

Gennem årenes løb, har jeg måtte købe vinterjakke nogle gange og derfor siger min erfaring at man skal holde sig indenfor nogle specielle mærker af vinterjakker. Herunder har jeg givet et bud på nogle vinterjakker, jeg har haft succes med – det er sikkert mange flere mærker derude der klarer sig godt.

Elvine

Det svenske tøjfirma Elvine laver rigtig lækre vinterjakker til herre. Svenskernes jakker kan klare klimaet oppe i det kolde nordsverige og derfor vil de også være rigtig gode til når vinteren bliver kold herhjemme. Jakkerne er Elvines mest populære produkt, og med god grund. Den er både designmæssig en vinder og på komfort og varme, er den også helt i top. Generelt laver Elvine tøj, der er til brug ude i gaden og det er også der inspirationen til deres jakker kommer fra – og ikke som så mange andre i denne branche fra et modeshow. Jakkerne er kendt for god kvalitet og du kan med garanti finde en lækker jakke fra dem til en rigtig god pris her i sommermånederne.

Peak Performance

Peak Performance er nok et af verdens mest kendte mærker, når det kommer til jakker og vintertøj generelt. Udover at lave jakker til menigmand, har de også god tradition for at være med hos alle de førende vintersportsgrene.

Baggrunden for mærket er, at det er lavet af tre herrer, der har været vilde med at stå på ski i mange år. Derfor var der allerede fra start god grobund til at lave noget rigtig kvalitets vintertøj.

Peak Performance er også et svensk mærke. Svneskerne er generelt kendt for at være rigtig stærk i modetøj, både sommer, vinter, forår og efterår.

Peak performance’s vinterjakker er især kendt for deres store komfort og derudover krydret med et flot design. Grundstenen bag mærket, var de tre kammeraters manglende skitøj var, som de gerne ville have det skulle være – og derfor gik de selv i gang med at få produceret en masse skitøj, som faldt i deres egen smag og som de kunne bruge på pisterne i de kolde måneder.

Først og fremmest var planen bag Peak Performance, at det skulle være skitøj til dem selv og deres venner, det fik de dog ikke ”lov til at nøjedes med” da rygterne gik hurtigt mund til mund, da der virkelig var kvalitet bag deres tøj, så alle skulle pludselig have jakker med Peak Performance stående på. Derefter tog det fart og i dag er det jo som nævnt, et kæmpe mærke der udover at have vinterjakker til mænd også har alt andet indenfor skitøj, alm tøj både til herre, damer og børn.

Det sidste af de store mærker vi vil berøre her er The North Face

The North Face laver en masse forskellige typer af Vintertøj, heriblandt også lækre vinterjakker til mænd. Mærket er fra San Fransisco i USA og fra 1968 hvor to kammerater udså et marked for kvalitet vintertøj, efter en hikingtur på Eagle Mountain i Minnesota. Bjerget havde ry for at være rigtig koldt at bestige, noget de to fandt rigtigt. Til at starte med var segmentet kun klatrere og hikere men gutterne bag fandt ud at lave skitøj også og så vare grobunden for at lave vinterjakket til mænd også opstået.

Vælger man en af disse tre mærker, går man med sikkerhed ikke helt galt i byen. Det er kendte mærker og de er afprøvet af mange, det vidner også om en del kvalitet gennem årene, at mærkerne har så mange år på bagen. Køber du din herrevinterjakke nu, kan du mange steder sparer helt op til 50% grundet, det er ude for sæsonen, så har du plads i budgettet til vintertøj nu.

Stadig i tvivl så er her vores favorit steder hvor du kan finde vinterjakker i top kvalitet

Nyform har et kæmpe udvalg af alt slags vintertøj.
Toftshop har er stort udvalg af Napapijri vinterjakker.