Som mænd kan vi nyde godt af, at herre-moden har en række elementer, der ikke rigtigt forandrer sig med tiden. Det betyder at vi ikke konstant skal holde øje med, om moden er skiftet, og så droppe halvdelen af vores garderobe. Nogle ting skifter selvfølgeligt med tiden, og der er med sikkerhed tøj fra 5, 10 eller 20 år siden, som det ville se ganske fjollet ud, hvis du havde på i dag. Men med andre ting er moden utroligt stabil: visse 20 år gamle ure ville eksempelvis stadig være top-moderne i dag.

Det er dog ikke alle armbåndsure der på den måde holder sig moderne for evigt. Hvis du er på udkig efter herreure der aldrig går af mode, så har vi samlet 5 rigtigt gode bud herunder.

Herreur #1: Dissing Chrono Blue/Steel

Hvem skulle have troet, at man for under 1000 kr. kan få et lækkert herreur der aldrig går af mode? Dette elegante ur fra Dissing har et klassisk look som falder i samme stil, som de ure fra alle tidligere generationer, der stadig er moderne at have på i dag.

Herreur #2: Megir Mini Focus MF0218 Steel/Black

Der er overordnet set to slags ure, der aldrig går af mode: de helt simple, og dem med et væld af praktiske funktioner. Med tryk på, at funktionerne skal være praktiske: et Apple Watch er ganske rigtigt fyldt til randen med funktioner, men det meste af det er kun noget der vil være populært her og nu. Det ur er umoderne, så snart den nye version kommer ud. Men med dette ur fra Megir får du et tachymeter og 3 mindre skiver inde i uret, som traditionelt set kun er noget man har set på meget fine ure: ure der er mindst ligeså moderne i dag, som de var, da de blev skabt.

Herreur #3: Casio Classic F-91W-1YER

Det gode gamle Casio skiller sig noget ud fra de andre på listen, ved ikke at være et luksuriøst analogt ur, men derimod et ganske billigt digitalt et af slagsen. Casio har dog gjort sig verdensberømte på det originale design, og det har opnået en tidløs status som gør at også dette ur aldrig vil gå af mode. Hvis du leder efter et interessant ur, der dækker dine hverdagsbehov og altid vil blive anset for moderne, så er Casio Classic altså et rigtigt godt bud.

Herreur #4: Lugano Master Black/Rose

Hvis du gerne vil have et ur, der skiller sig lidt ud, samtidig med at det bibeholder evnen til aldrig at gå af mode, så skal du have et kig på dette mesterværk fra Lugano. Her får du nemlig et ur hvis stållænke ur urkasse er sorte, mens tal og visere har en afdæmpet gylden farve. Det skaber et unikt og spændende look, der dog passer ind i det traditionelle og stilrene design der gør, at uret altid vil se elegant og moderne ud.

Herreur #5: Paul Hewitt Grand Atlantic Line – Leather Black/steel

Når et ur aldrig går af mode, så er det da også rart, hvis det kan holde længe og bruges til lidt af hvert. Med dette ur fra Paul Hewitt får du ikke bare et tidløst design, men også et ur du får svært ved at slide op. Uret er lavet med ridsefrit safirglas, det er vandtæt ned til 50 meter og remmen er af ægte læder. Du kan altså eje dette ur i flere årtier uden at det hverken går af mode eller går i stykker.