Din bedre halvdel har fødselsdag, men hvad skal du dog finde på at give hende?  Vi har forespurgt os lidt hos det kvindelige publikum og her får du derfor vores bud på 10 gode gaveidéer til når kvinden fylder år.

 

  • Weekendophold/spa-ophold

De fleste kvinder elsker luksus, get-a-ways, forkælelse, lækker mad og tid til dem selv. Derfor er et weekendophold sammen den oplagte gaveidé, som de fleste kvinder vil knuselske dig for at give dem. Det viser, at du sætter stor pris på hende og gerne vil tilbringe tid med hende. Topper du det med et ophold, hvor der er spa, så er der ikke et øje tørt. Er du ikke selv til spa, så kan du give hende et ophold med en veninde – for det er lidt for feset at skulle tage af sted alene.

 

  • Skønhedsbehandlinger eller skønhedsprodukter

Er budgettet ikke til et spa-ophold kan mindre også sagtens gøre det. De fleste kvinder elsker at blive forkælet og har måske hverken tid eller plads i budgettet til skønhedsbehandlinger. Giv gavekort til ansigtsbehandlinger, manicure, pedicure eller massage og giv ren forkælelse. Du kan også vælge lækre produkter og derfor købe ind til en omgang hjemmespa. Især hvis du vælger produkter med et elegant og æstetisk udseende så som de skønne olier fra la bruket, der også kan tåle at blive vist frem på badeværelset. Forkælelse og luksus til hverdagen er yndet hos mange, for hvem vil ikke gerne give sig selv en god start på dagen.

 

  • Kulturelle oplevelser

I en helt anden genre foreslår vi kulturelle oplevelser. De fleste vil blive glade for en kulturel oplevelse, som de måske ikke lige investerer i til dem selv. Spiller hendes yndlingsband snart i jeres by? Eller går der et fedt teaterstykke, som I sammen skal ind og se? Eller hvad med en julekoncert, stand-up eller lignende oplevelse sammen?

 

  • Sko og støvler

De fleste kvinder elsker sko og derfor er det oplagt at give hende nyt lækkert fodtøj. Forkæl hende med et par sexede stiletter, hotte ankelstøvler eller cool sneakers. Det kan også sagtens være sportssko til hendes sportsgren.

 

  • Noget til hendes hobby eller passion

Giv gaver, der passer til din bedre halvdels hobby eller passion. Elsker hun at bage, så var det måske noget med et flødebolle- eller chokoladekursus? Elsker hun at styrketræne, så var det måske en idé med et vægtløfterkursus? Elsker hun at nørde mad, så kan et mini kokke-kursus være en god idé. Det er kun fantasien, der sætter grænser og der findes et utal af kurser eller foredrag – sikkert også inden for din kærestes hobbyområde.

 

  • Boliginteriør

Elsker din kone indretning og design, så er nyt boliginteriør måske en idé. Måske de dyre puder eller det store maleri, som hun længe har gået og drømt om? Eller de små fine Hay møbler, der lige passer ind i stuen eller kontoret. Det kan også være en smuk lampe, hun længe har drømt om.

 

  • Parfume

Selvom det er en evig klassiker, så er det altid en god gave, som mange vil sætte pris på. Hun at vælge en duft ud fra kvindens personlighed. Skal den være frisk, sporty, feminin eller sensuel? Det kan ekspedienten hjælpe dig med.

 

  • Sexet undertøj

Så længe du har styr på fruens former og de rigtige størrelser, så er det også lækkert at modtage noget feminint og frækt undertøj. Så længe det ikke er et par hvide sloggi-trusser. Gå gerne efter de lidt mere eksklusive mærker, som hun måske ikke selv vil investere i, men som hun helt sikkert vil elske at få.

 

  • Tasker

Mange kvinder elsker tasker og kan sagtens have flere forskellige modeller, størrelser og farver, der matcher resten af deres garderobe.

 

  • Smykker

Smykker er som regel altid et hit. Så længe du finde nogle, der passer til din bedre halvdels stil. Lad hende gerne udpege noget hun ønsker sig, inden du investere. Der er bare stadig noget romantisk over at få smykker fra sin elskede.

Køb Hugo Boss til manden