tesla-vs-mercedes

Hvis valget står imellem en Tesla eller en Mercedes vil de fleste nok vælge den kendte Mercedes. At være ejer af en Mercedes hvor man virkelig kan høre motoren når den gasser op grundet benzinen giver nok lidt mere streetkredit end en Elbil. Der er også mange mænd der mener at elbiler er for kvinder, da det for det meste er kvinder der står for de bløde værdier som miljøet går ind under.

Heldigvis er de kommet langt inden for el-biler og en Tesla ligner en sportsbil ligeså meget som en Mercedes gør. Det gode man får med Teslaen er at man kan komme til at køre som en konge samtidig med at man sparer penge og beskytter miljøet. El-biler har også alle de features og ekstraudstyr som andre lækre benzin biler og man kan derfor med sikkerhed sige at elbilen bestemt ikke kun er for kvinder.

Der er dog forskellige meninger om hvad og hvor meget man sparer med en elbil vs en benzinbil. For selvfølgelig sparer man miljøet og det er en fantastisk ting men at få et direkte svar på hvor meget man kan spare økonomisk er svært. Nogle mener at man sparer meget, andre lidt og nogle at det skulle gå lige op i forhold til en benzinbil.

Jeg tror ikke at man skal købe en ny bil for at ville spare penge, men jeg synes da bestemt at man skal tænke over ens forbrugeradfærd uanset hvad man køber. Hvis man køber en Tesla kan man have god samvittighed over at beskytte miljøet, hvis man derimod køber en Mercedes fordi det er drømmebilen synes jeg bestemt at man skal gøre det selvom at det forurener. En fordel ved en traditionel bil er at det pt. ikke er muligt at skifte reservedele på bilen selv på en Tesla.

Men som sagt tidligere så er forholdene blevet bedre i forhold til elbiler og i en Tesla kan man sagtens være en af de smarte på vejene selvom den ikke larmer så meget som en benziner gør. Men man går ikke ned på hverken udstyr eller look i forhold til en Mercedes, men man kan jo nok ikke komme udenom at Mercedes er et meget respekteret og velkendt brand men mon ikke Tesla’en også bliver det en dag.

Jeg mener ikke at man kan sige Tesla vs Mercedes da der er så mange ting der spiller ind i forhold til hvorfor man vælger den bil man vælger. Der er jo ikke nogen tvivl om at er du forretningsmand og bruger mange mange timer på motorvejen vil en Mercedes være det bedste valg da elbilen bliver for besværlig i disse tilfælde. Men omvendt er vi nødt til som befolkning at tage mere ansvar for miljøproblemerne i vores moderne samfund, og der er elbilen det rigtige valg at træffe. Så der er positive og negative ting ved begge produkter, så find ud af hvad du vægter højest og træf dit valg ud fra det.

Læs også om XL tøj til mænd