manlig

At finde gaver kan godt være en svær disciplin. Især til mænd. Kvinder er mange gange meget bedre end mænd til at finde på gave, og de har altid tusind ting de ønsker sig. Hvis ikke det er tøj og sko, som det ofte godt kan være, kan det være brugsting til hjemmet, køkkenmaskiner og lignende. For mænd kan det være noget sværere, vi har dog her forsøgt at samle en top ti med vores bud på hvilke ting, du kan give til den mand der ikke ønsker sig noget, og stadig gøre ham glad. Vores liste er lavet i en vilkårlig rækkefølge og nummer 2 kan være lige så god som nummer 10, du kender nok personen bedst, vi giver blot nogle forslag til hvad du kan give ham i julegave.

1:  Boxershorts

Mænd er tit og ofte dårlige til at få købt tøj, og boxershorts er normalt ikke det der står først på ønskesedlen. Derfor kan det være en god ide, at købe nogle boxershorts til manden i fødselsdagsgave eller julegave. Boxershorts som eksempelvis par fra Bjørn Borg er altid i høj kurs, men personligt er Calvin Klein ønskemærket når det kommer til boxershorts. Hør en af de nærmeste hvilke mærker der er de foretrukne, så har du her en gaveideer til mange gange fremover. Man kan somregl for en undertrøje som kan bruges sammen med boxershorts og den kunne man så købe til.

2: Værktøj

Mænd og værktøj er tit og ofte en god kombi. Selvom manden der skal have en gave ikke er udpræget handyman, kan værktøj være en nødvendighed for alle. Noget som en skruetrækker og en boremaskine er nærmest alle mands eje, og det vil da også være fjollet og skal have fat i en tømrer blot for at få hamret et billede op på væggen eller lignende. Er man endnu mere handyman, kan du meget længere ud i typer af værktøj til manden i gave. Det kan også være ting til badeværelset, eksempelvis vvs værktøj.

3: Parfume

Parfume er noget de fleste, også mænd, synes er en nødvendighed, men det kan godt glippe med at få det købt. Derfor anbefaler vi tit at købe parfume til manden i gave. Her kan du også selv have en indflydelse på hvordan han skal dufte, alt efter hvilke dufte og mærker du foretrækker. Hvis vi skal give et bud på nogle gode herreparfumer, kunne det være nogle som Jean Paul Gaultier eller den runde sølvkugle fra Hugo Boss. Der er rigtig mange på markedet, så tag ned i din lokale Matas og prøv dig frem.

4: Et PlayStation spil

Er din mand vild med videospil, kan du give ham et af de PlayStation eller Xbox spil du ved han kan lide. Har han eksempelvis fødselsdag omkring release datoen af de nye Fifa spil og er han helt vild med fodbold, vil dette være en oplagt gave. Det kan også være han er en gal skydespilsnørd og her kan det være en god gave at give det nye Battlefield eller Call of Duty spil. Her er der virkelig mange muligheder, og du kan lure i hans allerede store samling efter gode ideer.

5: En spand proteinpulver

Er manden du skal give gave en der jævnligt besøger et træningscenter af den ene eller den anden type, vil han med garanti også blive glad for en spand eller en pose med proteinpulver. Det fås i mange forskellige smagsnuancer, og du kan med fordel give en lidt speciel som han med sikkerhed ikke er vant til. De fleste trænende har stiftet bekendtskab med proteinpulver, og mange bruger det dagligt. Derfor kan du mange gange ramme plet med en gang proteinpulver.

6: Et par sko

Er hans yndling sko ved at være godt slidte, så kan du give ham et par nye. Det kan både være en ny version af samme model, hvis du ved det er det eneste der virker, eller du kan vove pelsen og købe det som du synes passer perfekt. Eksempelvis er der nogen der er rigtig glade for et par Converse sko, og du kan her tage en ny farve, hvis du vil gå lidt ud over de vante rammer, eller blot give et nyt par i samme farve hvis det skal være en sikker vinder.

7: Ud at spise

En god gave for kæresteparret, der ikke kan finde på gaver til hinanden, samt ikke kommer så meget ud. Kan nemt synkroniseres med en biograftur, for at give en rigtig god aften ude. Det kan være et gavekort til restauranten eller et flot hjemmelavet kort, hvor der blot står at du giver en gang mad + evt. biograf tur med. En enkel og nem gave, men også tit en der falder i god jord.

8: Høretelefoner

Er manden vild med at høre musik, men går med sin skrabede in-ear høretelefoner fra 10’eren i sin IPhone, så kan du med fordel købe et par gode høretelefoner. Mærker som Marshall, Bose, Jabra mv. laver rigtig gode høretelefoner, og holder du dig inden for disse mærker, kan du ikke helt gå galt i byen. Urbanears har også fået god ros fra deres farverige høretelefoner.

9: En fed skjorte

Skjorter er nået man ikke kan få for mange af, og der er rigtig mange fede at vælge mellem ude på markedet. Mange unge mænd er rigtig glade for skjorter af mærket Ralph Lauren, og er manden der skal have gave i denne alder, kan det være en ide. Skjorter fra Tommy Hilfiger, Selected, Matinique og Kronstadt har vi også gode erfaringer med og så er der lidt til enhver pengepung og smag.

10: En næsetrimmer

Næsetrimmer er noget som de fleste mænd efter puberteten har brug for i en eller anden udstrækning. Det er ikke kønt og heller ikke rart for manden at have hår i næsen, så du vil gøre en stor tjeneste ved at give sådan en gave. Et godt råd herfra er dog ikke at give den i fuld offentlighed, da det måske ikke er verdens sjoveste gave at pakke op.

Hårde hvidevarer reservedele til hjemmet