December måned er ikke bare en af de mørkeste og koldeste vintermåneder i Danmark. Det er også en af de hyggeligste måneder, især hvis man holder af jul og traditionerne, der følger med. Gaver er i hvert fald noget, der bliver givet flittigt, ikke bare til juleaften, men også i løbet af måneden i form af for eksempel adventsgaver.

Selvom voksne ofte også ser frem til julemåneden, så er det sandsynligvis børnene, der glæder sig mest til den, ikke mindst fordi der typisk vil stå gaver på kalenderen. Hver søndag er der tradition for at give adventsgaver, og selvom det ikke nødvendigvis er store og dyre gaver, så er det altid spændende, hvad man kan finde på at give andre, samt se hvad man selv modtager.

Spil og tilbehør

Hvis man elsker spil, eller ens nærmeste gør, er det oplagt at give et spil i gave, som de eventuelt har ønsket sig. Det kan være et brætspil, som hele familien kan nyde godt af på rolige og hyggelige fredage aftener i stuen. Det kan også være, at der er en computerspiller i familien, som ville blive glad for et af de nye og populære spil til computeren eller spillekonsollen.

Tiltrængt tilbehør som nogle gode høretelefoner, et tastatur der lyser op og en tilhørende farverig mus, er også noget, som børnene i familien, der spiller computerspil, vil blive glade for. Til dem, der kan lide at nusse med et puslespil, er der også mange at vælge imellem i for eksempel Bog & Idé.

Bøger og sjove gaver

Med adventsgaver er der mulighed for fri leg og at give nogle sjove, små gaver og på den måde overraske modtageren fra uge til uge. Til børn, der kan lide at læse, er adventsgaver, der inkluderer bøger eller anden form for læsning, gode at give. På den måde giver man også noget, som barnet kan lære af.

Men adventsgaver kan også være sjove: For eksempel kan man give en overdrevet stor blyant på størrelse med en toiletbørste, en kæmpe slikkepind, nogle sjove sokker eller en varm og festlig sweater med juletema. Der er en masse ting, man kan give i adventsgave.