fars-dags-gaver

Har du mange penge på lommen og skal farsdagsgaven ikke bare være den sædvanlige gave men noget helt specielt så læs med her.

Far skal fejres og det skal gøres med maner. Ud over den dejlige familiemiddag skal far da også have en dejlig gave. Herunder vil jeg ridse farsdagsgaver op som ikke er for den almindelige lønmodtager.

  1. En lækker ferierejse går man aldrig galt i byen med og alt afhængig af hvad der passer til jeres fars interesser kan man finde en fantastisk rejse men jeg vil dog lige ridse nogle pragtfulde og velbesøgte destinationer. Hvis man gerne vil rejse inden for Europas grænser kan Monaco klart anbefales, men hvis det skal være uden for Europa er Dubai en fantastisk oplevelse eller det kan også være en tur til New York på spændende storbyoplevelse. Hvis det skal være en rigtig mandetur er det eneste rigtige en tur til Las Vegas.
  2. En ny bil er jo heller ikke en dårlig ide. Her skal man dog være opmærksom på at købe en bil han vil blive glad for og ikke bare en man selv har forelsket sig i. Herunder kunne en motorcykel også være sagen hvis din far eller mand går op i det.
  1. En anden god ide kunne være et udendørs boblebad til haven, da det bare er ren afslapning og luksus og med champagne i hånden. Og det er egentlig uanset om han er gift eller skilt da man altid kan få kammeraterne med til en gang dejlig afslapning.
  1. Og mænd er jo nu engang mænd så interiør som en bar, et poolbord og andre fornøjeligheder vil altid komme som en glædelig overraskelse da der for en mand næsten ikke findes noget bedre end at hænge ud med kammeraterne og her ville et fadølsanlæg selvfølgelig heller ikke komme i vejen.
  1. Man kunne også sende sin far eller mand på en dejlig tur til København med alt betalt. Dette kunne jo indbefatte at skulle i alle de lækre butikker som du ved han elsker, bo på et fem stjernet hotel og spise lækre steder inklusiv at drikke masser af øl på Nyhavn. Her kan han også have medbestemmelse på hvad der skal ske ud af de mange oplevelser som København har at tilbyde.

Her var 5 gode bud på en farsdagsgave for millionære. Og her er det bestemt gaven der tæller men bestemt også tanken bag den. Du behøves jo nødvendigvis ikke at være millionær for at kunne give ham nogle af disse ting men det kræver at man har sparet op i et par år og at far måske ikke har fået en ligeså stor farsdags gave de andre år.

Jeg håber at dette har givet dig noget inspiration til din ekstravagante farsdagsgave og jeg glemte vist helt at nævne krydstogt i sammenhold med rejserne, men dette er bestemt også en fantastisk måde at se dele af verden på. Så tillykke med din fars/mands dag og held og lykke med gavekøbet.

Kilder til artikler:
http://buffaloshop.dk/shop/poolbord-13c1.html
http://www.starmark.dk/
https://www.globaltools.dk/