Hvis du skal ud og imponere damerne er det utrolig vigtigt hvilket tøj du vælger at tage på. For det nytter bare ikke noget at komme sjaskende i joggingtøjet, usammenhængende tøj (som ligner at du ikke kan finde ud af at sætte noget sammen) eller nok den mest forhadte stil hos de fleste kvinder, nemlig streetstilen hvor hængerøvsbukser er et sikkert komponent.

mode

Hvis du er placeret i en af de ovenstående kategorier, eller bare mangler hjælp og vejledning i hvad kvinder vil ha’ (se på mænd) så kan du med fordel kigge med her hvor jeg vil nævne 5 outfits til din næste date.

Outfit nummer 1 – En af mine favoritter er et Digel jakkesæt som helt sikkert ligger i den fine ende af skalaen og er derfor også kun det damerne vil ha’ hvis du virkelig har inviteret dem på en meget fin date som fx operaen, en fin restaurant osv. Ellers kunne det tænkes at din date føler sig under dressed i forhold til dig og det går ikke.

Outfit nummer 2 – Når vi nu er ved jakkesættet vil jeg også nævne en model fra Matinique. Matinique modellen ligger sig nemlig i den mere hverdagsagtige ende, ikke dermed sagt at det ikke er lækkert, men dermed sagt at det ligger i den mere afslappede og stilede ende. Dette outfit passer godt til den romantiske middag, en koncert eller lignende, og kvinden vil elske dit stilede look blandt alle mændene i hverdagstøj.

Outfit nummer 3 – Det vigtigste aspekt ved outfit nummer 3 er de meget stillede Meyer bukser. Bukserne minder om habitbukser med den forskel at de er mere slimfit. Hertil kan du med fordel vælge en skjorte og tage en cardigan udenover. Her skal du huske at tænke over farverne dvs. at hvis du har valgt bukser i en farve skal du vælge en neutral farvet skjorte og cardigan, og hvis du vælger en farvet skjorte er det cardiganen og bukserne der skal have en neutral farve. Sådan undgår du det usammenhængende tøj. Dette outfit kan med fordel anvendes ved besøg hos svigerforældrene, ved første møde med hendes venner osv.

Outfit nummer 4 – Det centrale ved outfit 4 er de meget flotte figursyede Seidensticker skjorter, som vil danne udgangspunkt for det øvrige tøjvalg. Det du kombinerer denne lækre skjorte med er nogle lækre jeans, uden huller, men der må gerne være lidt slid i stoffet. Her er det meget vigtigt at du ikke stopper skjorten ned i bukserne da skjorten ER beregnet til at have uden over bukserne. For at fuldende looket topper du det af med en læderjakke uden for mange detaljer, så du viser at du har lidt kant. Dette outfit er en sikker vinder ved en udendørs koncert/festival eller måske bare en tur i biffen.

Outfit nummer 5 – Det centrale element er her Headzone hatten som giver dig mulighed for at være en lidt stilet hipster. Til hatten vil jeg sætte et par Chinos/pæne bukser til og en enkel T-shirt og herefter igen afslutte med læderjakken for at give et modstykke til hipster hatten. Dette outfit vil jeg anbefale til en cafe eller kaffedate i det fri, da outfittet signalerer sommer.

Det var så mine 5 sæt tøj til din næste date, og jeg garanterer dig for at dine tøjmæssige anstrengelser vil bære frugt i kampen mellem singlerne. Man kommer ikke let til noget i dag og specielt ikke på datingmarkedet hvor der konstant er en kæmpe konkurrence mellem de mange singler. Men ved at følge disse råd sikrer du i hvert fald dig selv ikke at komme i nogen af de førstnævnte kategorier og dermed have et betydeligt forspring i kampen om damernes gunst.

Fila til mænd

Vask dit tøj i denne vaskemaskine