barbermaskine-bedst-i-test

At have en god barbermaskine er super vigtigt for en mand. Vi mænd bruger som oftest barbermaskinen hver 2 dag og når vi bruger den så meget er det også vigtigt at være klar over hvilke der er de bedste så du kan vælge den bedste barbermaskine til dig!

For det første er det vigtigt at finde ud af hvilken barbermaskine der passer dig bedst. Det er så forskelligt hvor bløde eller hvor hårdt barberende de er og det er op til dig at finde ud af det inden du går på shopping efter en ny da vejledning er svær at give på lige netop dette punkt.

Top barbermaskiner som er bedst i test:

  1. Barbermaskine fra Panasonic:

Panasonic ES-ST25 ks er den nye topmodel og det vrimler med positive anmeldelser af den online. Den har et fantastisk ergonomisk design som følger kæben og ansigtets linjer så din barbering bliver udført til perfektion. Den passer perfekt i hånden og du kan uden problemer tage den med i bad, selvom det ellers normalt ikke anbefales med elektroniske apparater. Ud over disse egenskaber byder den også på en kraftfuld motor, automatisk censor og et godt holdbart batteri. Så alt i alt er denne maskine et fantastisk godt køb.

  1. Barbermaskine fra Remington:

Remington R5150 T er en af de billigste modeller på markedet men dermed ikke ensbetydende med at den er dårlig. Tværtimod har den imponeret i den grad da den har tre uafhængige roterhoveder som giver den en smidighed og fleksibilitet sjældent set hos andre barbermaskiner. Her kan vi også nævne nogen dagligdagsbekvemmeligheder som at den er vaskbar, tilbyder en pop-op trimmer til bakkenbarter osv. og den er nem at rense. Så mangler du en god barbermaskine til billige penge kan denne model bestemt anbefales.

  1. Barbermaskine fra Philips:

Philips RQ1295/23 er ikke for den fattige køber. Den har fået stor ros online og er bestemt den man skal have fingrene i hvis man er forretningsmand eller lignende og lever på farten. Modellen har også tre roterhoveder ligesom Remingtonen men dog i meget bedre kvalitet og med højere hastighed. Barbermaskinen giver også en alt i en løsning da man kan skifte roterhovedet ud med det vi kender fra en almindelig skæg- eller hårtrimmer. Ud over disse fede egenskaber kan vi også nævne at den kan tages med i bad, har et ergonomisk design og har en hurtig opladningstid. Så det er bestemt en barbermaskine der egner sig til at være på farten da den tilbyder disse forskellige muligheder i en.

  1. Barbermaskine fra Braun:

Braun Series 7 – 799 cc er et lækkert køb for elektroniknørden, da den er fyldt med den nyeste teknologi. Dette betyder at du på selve barbermaskinen har nogle forskellige indstillingsmuligheder som sikrer dig den bedste barbering. Til denne lækre maskine følger en rensestation med tilhørerne desinficering, den kan vaskes under vand og den kører med 10.000 mirkovibrationer i minuttet. Så den er bestemt en dejlig maskine der tilbyder en individuel barbering da du selv kan indstille den som det passer dig.

Det var 4 af vores bedste bud på hvilken barbermaskine vi vil anbefale, så nu må du selv klare resten.

Tak til Elsalg for at stille barbermaskiner tilrådighed til denne test.