Der er mange ting at glæde sig til, når solen begynder at vise sig mere og mere for hver dag, der går. Det er ved at være den til på året, hvor vi tager til stranden og soler os i haven. Der er vejr til at gå rundt udenfor i bare t-shirt og shorts, så vores regntøjet, de langærmede trøjer, og cowboy bukserne bliver smidt på hylden, der allerede har vores vinterjakker og sweaters. Det er en dejlig tid på året, men for manden i huset er der ofte en masse nye ting, der skal gøres, hvis man ikke er så heldig at være gift med en rigtig feminist, der går ind for ligestilling i alting. Én af de ting, der skal gøres, når solen kommer frem og græsset gror hurtigt, er at slå græsset i haven et par gange hver måned. Det kan få en til at blive helt skør at gøre noget, der virker så nyttesløs som at slå græs, der bare gror op igen i løbet af et par uger. Hvis du mister forstanden helt, så kan du prøve nogle af de ret så alternative måder at slå græs på, som vi vil se på her.

Den første måde at slå græs vi ser på er den mest almindelige, nemlig at bruge en god gammeldags plæneklipper.

Den næste ting på listen er en havetraktor. Den kan virkelig gøre der nemmere og, vigtigere endnu for mange, sjovere at slå græs. Det går desuden hurtigere, så man ikke risikerer at blive solskoldet.

En noget mere alternativ måde at slå græs er at bruge en saks. Hvis du er en virkelig hardcore masochist kan der umuligt være nogen bedre måde at bruge sommeren.

Men det er der faktisk. Hvis du har så kraftige masochistiske lyster, at selv det at slå græs med en saks ikke er nok, kan du bruge en negleklipper og helst en af de helt små.

Hvis bare ikke har de rigtige maskiner til at slå græs kan du bruge en hækkeklipper, men vær yderst forsigtig.

Hvis det ikke er idiotisk eller desperat nok for dig, kan du bruge en motorsav. Du er forhåbentlig ikke dum nok til rent faktisk at gøre det, men for en sikkerheds skyld: lad være.

En mellemting mellem den farlige hækkeklipper og den langsomme saks er en hækkesaks, der i det mindste kan klippe et par dusin græsstrå ad gangen.

Vi er vist nok oppe på otte med denne her: en kniv. Om den er skarp eller ej må du selv bestemme.

Den niende ting på listen er en ske, enten en teske eller en spiseske. Eller en suppeske, hvorfor ikke.

Sidst og måske mindst kan du bruge neglene, hvis du virkelig ikke har andet. Tænderne kan også bruges.